Dabl Narozky

Rok se s rokem sešel, ze stromů už zase padá listí a to znamená, že ten náš klub pražskej serfovej svolal na počest svých šestých narozenin další pořádnej narozeninovej mejdan. Bohužel se zrovna v ten den narodil i náš předseda Matyáš, takže jsme museli zároveň slavit hned dvakrát. Průběh večera to ale až na pár trapných okamžiků naštěstí moc nenarušilo. 

Našemu dvornímu fotografovi Pájovi Hanušovi jsme stranou strčili pár pětek navíc (to je asi tak tolik, kolik si jako profesionální vnitrozemský serfaři můžeme dovolit), aby ho během večera párkrát vyfotil a Maty něco mohl poslat babičce a myslet si, že ho má někdo rád:

Takhle by to vypadalo, kdyby si Maty uspořádal svojí vlastní oslavu.

Jakmile uviděl první příchozí, začal je nenápadně opíjet, aby hned neodešli.

Do you have a moment to talk about our Lord and Saviour?  (Všimněte si nezaujatého publika.)

Najatí komparzisti a tanečníci vytvořili dojem opravdové oslavy.

 Matymu "hudebnímu vystoupení" na triangl všichni tleskali. Bylo jim ho totiž trochu líto.

"Maty has a small dick, it's so small you can't see it!" doznívalo davem dlouho poté, co kapela Smack The Lip vystřihla píseň inspirovanou zážitky jejího frontmana. 

Matyášovi ještě jednou přejeme všechno nejlepší: jsi náš nejoblíbenější předseda v historii klubu, Ty kluku jeden ušatej! 

Pozn. redakce - chtěli jsme napsat plešatej, ale to už nám přišlo trochu moc. Mrkněte tady na video, který nějaký random lidi nahráli exkluzivně pro Matyho a nám se ho během večera nepodařilo spustit. Moc děkujem za iniciativu naší externí spolupracovnici na Islandu Kristý Kovářový! 


Hlavní ale bylo tohle. Vy jste zase přišli a potvrdli jste nám, že to, co děláme, má smysl. Děkujeme vám a doufáme, že jste si večer mega užili!


Na párty se nicméně i letos objevily méně či více známé osobnosti českého surfingu:

Přišel například Jakub Michna, který se po půl roce lezení po palmách na betelovém ostrově Pinang začíná nápadně podobat modelce Paris Hilton. 

Vycházející surfová hvězdička Matěj Rejman si užíval pozornost starších žen, zatímco jeho bratr Filip se raději věnoval alkoholu.

Místopředsedkyně našeho klubu Terezie Dvořáčková pracovala na kariérním postupu, zatímco Lukáš Anděl  zřejmě nacvičoval scénku z filmu Ratatouille.

Klubový surfskate trenér Petr Kavulok byl jako vždy v obležení svého fanklubu, jehož nadšení bylo patrné ještě dlouho po akci:

Pro zájemce (nebo snad zájemkyně?) přikládáme jeho instagramový profil.


Kapela Smack The Lip, mezi jejímiž členy jsou i velmistr river surfového vesmíru Janek Moleš a (skoro) reprezentant ČR v surfingu David Lenc, pokřtila svoje první album. Z nějakýho důvodu jim přišlo jako dobrej nápad vypálit opravdový cédéčka, který se na mejdanu pokoušeli za 150 Kč prodávat, než jim došlo, že CD přehrávač mají už jenom jejich tátové, který ale jejich kapela stejně nezajímá. Pár cédéček jsme z vašich příspěvků nakoupili, protože jsme si všimli, že jsou to CD-RW. Až někde v bazaru seženeme vypalovačku, tak na ně zazálohujeme tenhle článek. 

Nový album křtil vodou z Vltavy ambasador Vln Štvanice Vojta Müller. Carlosovi bylo zřejmě plýtvání dobrou vltavskou vodou líto a snažil se pár nachytanými kapkami "okořenit" svoje pivo.

Mužská část kapely Smack the Lip vítězoslavně pózuje se svým novým albem na historickém nosiči. Simča se za ně někde bokem stydí.


Na mejdanu ani letos nechyběl náš nejvěrnější člen, legendární Carlos. Opálenej ještě ze závodů v Portugalsku si užil hned tři momenty slávy. Nejdřív od našeho předsedy přijal ocenění za nejvěrnějšího člena klubu, následně se nějak přimotal ke křestu CD a nakonec všechny oslnil neplánovanou performance na kolečkových bruslích, ke které došlo po rozsvícení světel ve 3 ráno, kterým nám personál Radlické kulturní sportovny chtěl naznačit, ať už jdeme do prdele. To bychom ale nebyli my, aby se to na tanečním parketu nerozjelo do naprosto nevídaných obrátek!

Na týhle fotce by měl Matyáš mluvit o Carlosovi, ale body language tomu moc neodpovídá.

Za to, že jsme to na párty mohli takhle rozjet (a Carlos roztočit) vděčíme těmhle dvěma DJům, Majkovi Bookovi a Pepovi Baierlovi. Díky, kluci!


Milej Pražskej serfovej klube - krásné 6. narozeniny, děkujeme za další nezapomenutelnou párty a do následujících let ti přejem jen to nejlepší!

A last but not least, za podporu a spolupráci děkujeme  Radlický kulturní sportovně, Jägermeisteru a Coroně!