Jak jsme vyvoněli Zadek

Ne, tenhle příspěvek nebude ani o osobní hygieně, ani o tom, jak jsme se rozhodli si založit intimní kosmetický salón. Řeč bude tentokrát o tom, jak jsme díky Radlické - kulturní sportovně dostali příležitost si ze zapomenutého prostoru plného - na první pohled - starého nepotřebného harampadí, udělat společným úsilím naší krásnou klubovnu, ve které jsme celé letošní léto mohli společně zapomínat na to, že nemůžeme jet k oceánu. 

Pojďme se vrátit o pár měsíců zpět, zhruba do května 2020, kdy jsme se doslova ze dne na den rozhodli využít nabídky Radlické - kulturní sportovny a udělat si na pár týdnů udělat v jejich prostoru klubovnu nanečisto. O jejím fungování jsme psali už dříve, tak se teď jenom vrátíme k tomu, jak jsme si všimli, že je vedle Radlické nevyužitý prostor, kterému jsme říkali jungle. Chvilku nám trvalo, než nám došlo, jaký potenciál tohle místo má a i díky tomu, že jsme kvůli covidu měli trochu víc času než normálně, jsme se rozhodli, že místo zkusíme vyklidit a dát trochu dopořádku. Radlické se naštěstí nápad taky líbil a zrodila se tak spolupráce, která vyústila ve zrod naší nové klubovny - Zadku na Radlický.

Pojďte se s námi teď prostřednictvím okomentovaných fotek podívat na cestu od skladu bordelu až k našemu vyvoněnýmu Zadku na Radlický

(pohybuj se ve fotkách šipkama)

Tak takhle jsme začínali. Když už teď vidíme, jak to v Zadku umí vypadat, tak to vidíme i v těchhle fotkách ze začátku léta. Tehdy to ale chtělo notnou dávku fantazie a odhodlání.

"One man's trash, another man's treasure" Tak přesně tímhle heslem jsme se řídili. Co nejdřív vypadalo jako hromada nepoužitelného nepořádku se pozdějí ukázalo jako neocenitelný zdroj materiálu při budování naší vysněné klubovny. 

O co jsme nikdy neměli nouzi, byla skvělá parta neúnavných pracantů se spoustou energie a nápadů, bez kterých by klubovna nikdy nevznikla.

Stěhování a následné složení a oprava minirampy nám dalo zabrat asi nejvíc. I to se nám nakonec ale díky pomoci kamarádů povedlo a koncem léta jsme uspořádali náš první skejtovej jam.

Bazén byl jedna z našich prvních větších investic. A nelitovali jsme toho ani vteřinu!

Nejdůležitější jste na tom celým ale byli vy, protože bez vás by to vůbec nedávalo smysl! A tak doufáme, že se takhle všichni budeme moct potkávat i v dalších letech a budeme spolu dál budovat komunitu vnitrozemských serfařů. Děkujeme!