Módní policie na RPČS 2023

Slavnostní akce, jako byl letošní Reprezentační ples českého surfingu si žádá odpovídající společenské oblečení. Hlídka módní policie ale nikdy nespí a nenechala ani tentokrát na nikom nit suchou. Nezapomenutelné páteční noci 27. 1. 2023 v Divadle X10 v centru Prahy překvapivě nedominovaly neopreny, bikiny (you wish) a boardshortky, ale dlouhé večerní róby a obleky.

PODÍVEJTE SE S NÁMI, JAK SE OBLÉKÁ ČESKÁ SERFOVÁ SMETÁNKA!

Michal Kucha a Martin Leskovjan (Vlny Štvanice)

Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐⭐

Tento páreček československých riversurfařů působil na plese jako Jin a Jang a perfektně se doplňoval. Martin (CZ) zkušeně vsadil na ležérní styl pražské hipster kavárny a úvazek nechal doma. Líbí se nám stylové hodinky a pásek, kterými outfit doplnil. Michal (SK) naopak zvolil netradiční světlou barvu obleku, kterou vhodně zkombinoval s kontrastní černou kravatou. Pěkný detail představuje i kapesníček, kterým zaháněl slzy v očích, když jsme vyhlásili riversurfařem roku jeho největšího rivala Janka Moleše.

Pro toho je narozdíl od Michala důležitější styl na vlnách, než na společenských akcích, jak můžete vidět na fotce. No nic, Janku, každý nemůže být módní guru.

Jankovi, dmoucímu se pýchou nad získaným titulem, módní policie uděluje alespoň ⭐⭐ za snahu.

Alžběta Halušková a Viktor Křapa

Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐  

Ceníme Bětky každoroční snahu vydržet alespoň 5 minut v podpatkách, ale plně chápeme, že se jí to ani letos nepovedlo. Stylové boty Vans sladěné se šaty ale perfektně odpovídají její nátuře a dáváme jí plusové body za mladistvý styl. Vikin Křapa správně zvolil perfektně padnoucí oblek, slušivý motýlek a neotřelou baletní pózu při fotografování. Hotový Vlastimil Harapes!

Vojtěch Šimek (Surfcamp.cz) s partnerkou Veronikou

Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Tak tomu říkáme plesový outfit! Vojtovi, kterému společný život s partnerkou očividně velmi svědčí, vsadil na párový vibe a sladil motýlka s její saténovou róbou. Pokud to takto ale půjde dál, možná bychom mu na příští ročník plesu doporučili o číslo větší sako.

Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐⭐ Zlatě Stolaříkové a ⭐⭐⭐ a půl ⭐ zbytku skupiny, aby se neřeklo.

Stylistka celebrit Zlata Stolaříková dokázala, že módě rozumí opravdu výborně a svým zářivým outfitem, který vynikl mezi všudypřítomnými tmavými barvami, oslnila celý sál. Rádi bychom řekli něco podobně hezkého i o Davidovi Lencovi, který ale vedle Zlaty vypadá spíše jako šílený hodinář než lev salónů. Jakub Chochola se svou partnerkou Kateřinou Hromadníkovou zvolili střídmý styl - v jednoduchosti je krása. Doufáme, že Kuba dále přidá na konzumaci doplňků pro růst vlasů a příští rok s Kateřinou sladí kromě outfitu i jejich délku.

Za speciální zmínku stojí i další dámy, které se nebály vystoupit ze společenských konvencí a šaty a sukně vyměnily za kalhoty. Ty se hodily speciálně při herní části plesového programu, kdy se ukázaly být značnou výhodou. Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐⭐ za originalitu! Pro inspiraci na příští plesy si prohlédněte některé z kalhotových outfitů zde:

Na závěr si posvítíme na organizátory plesu. Předseda PSK a vůdce českého serfového impéria spolu s generálním sekretariátem vsadili na černou klasiku, která rozhodně neurazí ani ty nejnáročnější kritiky. Terezie svůj outfit vkusně doplnila minimalistickými zlatými doplňky a červenou rtěnkou. Za zmínku stojí i to, že si všechno kromě bot a spodního prádla půjčila od spolubydlících, aby si nemusela kupovat nové věci na každý ples. #sustainability

Matyáš by se ale měl na příští společenské akci smířit se svojí délkou končetin a poupravit oblek tak, aby opravdu stoprocentně padnul. Na této fotce nicméně k dokonalosti značně chybí zásadní módní doplněk - produkční PSK Vít Máchal, který se ze zdravotních důvodů z akce omluvil. Vítku, brzy se nám uzdrav!

Matyáš Menšík (předseda klubu) a Terezie Dvořáčková (generální sekretariát)

Módní policie uděluje ⭐⭐⭐⭐

Speciální ⭐⭐⭐⭐⭐ hodnocení také patří všem v čele s DJ Akvamenem za libovou after párty!

Závěrem bychom rádi poděkovali Divadlu X10, všem partnerům akce - Corona, Jagermeister, Surftrip.cz, , Vlny ŠtvaniceSURFR,  Wakesurf Rozkoš, SaltyKiss, Českému svazu surfingu, kapele PartyLeaders, moderátorovi Martinovi Vévodovi, fotografům a hlavně všem účastníkům plesu, kteří nám i letos pomohli vytvořit skvělou atmosféru.

Děkujeme a těšíme se na vás zase za rok!