Pražskej serfovej ňůsletr

Čau serfaři!

Po delší době se hlásíme s naším pražským serfovým ňůsletrem a zároveň vás touhle formou zveme na pravidelnou členskou schůzi.

Členská schůze spolku Pražskej serfovej klub se bude konat dne 10.11.2018 od 18 hod v Klasick Wheels store & coffee na adrese Bubenská 942/8, 170 00 Praha 7-Holešovice.

Program:
Shrnutí činnosti klubu v uplynulém období 
Představení koncepce a plánů na další období 
Hlasování o výši členských příspěvků na rok 2019 
Diskuze o budoucnosti klubu

Hlasování se mohou zúčastnit členové se zaplacenými příspěvky. Pokud byste na členskou schůzi chtěli zařadit vlastní bod, pište na prazskej.serf@gmail.com. Budeme moc rádi, když vás dorazí co nejvíc. Chtěli bychom slyšet vaše názory na naší činnost a uvítáme jakékoliv náměty a připomínky. Na členskou schůzi pak navazuje Pražskej serfovej a SURFR mejdan, takže se nebojte, že byste se do Holešovic táhli jenom kvůli schůzi..;)

Pokud ještě nejste členy Pražskej serfovej klub - členská skupina, tak se prosím přidejte.

Kromě schůze bychom pak chtěli připomenout, kde se s Pražským serfovým klubem můžete teď na podzim setkat.

Od konce září pokračují oblíbené Pražskej serfovej trénink v tělocvičně v Holešovicích. Tréninky jsou každé pondělí a čtvrtek od 20 hod a jsou zaměřeny hlavně na lehké posilování, mobilitu a flexibilitu a v neposlední řádě pak na nácvik a zdokonalování take-offů a serfového postoje. K těmhle tréninkům možná od listopadu přibudou ještě středeční dvouhodinové všeobecně pohybové tréninky v sokole v Bráníku, takže sledujte náš facebook, kam bysme dali další informace.

Novinkou letošního podzimu je Pravidelné plavání v bazénu na Výstavisti Holešovice. Pod vedením plaveckého trenéra vždy v pátek od 7 hod ráno zdokonalujeme techniku kraulového záběru, cit na vodu a celkový komfort ve vodě. Na podzim je tenhle kurz už plný, ale pokud byste o plavání měli zájem, tak nám prosím napište e-mail, ať víme, jestli máme na jaro navýšit kapacitu.

Ve spolupráci s Apneaman jsme dále zorganizovali dvoudenní Kurz freedivingu - Obsazeno. Tento kurz je už plně obsazený, ale v případě zájmu bychom mohli uspořádat další někdy na jaře.

A v nesportovní rovině opakujeme úspěšnou jarní sérii přednášek o serfingu ve Freeride.cz Cafe Bar. Přednášky se konají každé úterý od 19:30 a příští týden se můžete těšit na přednášku Serfová výbava. Na jaře bychom chtěli navázat sérií serfově-cestovatelských přednášek, takže pokud byste nám chtěli povědět o nějakém svém serfově-cestovatelském zážitku, napište nám, budeme moc rádi!

Kromě těchto událostí v současné době pracujeme na několika projektech, které by Pražskej serfovej klub mohly posunout zase o něco dál a doufáme, že vám o nich budeme moct co nejdříve říct něco víc.

Nakonec bychom vás pak chtěli pozvat na premiéru filmu Kde poušť potkává oceán, která proběhne 16.11. v kině Dlabačov. Tenhle víc než jen serfovej dokument má na svědomí čtveřice členů našeho klubu a dozvíte se z něj, jaké to je hledat měsíc vlny v Namibii. Podívejte se na teaser, kupte si lístek a doufáme, že se na premiéře všichni potkáme!

To je pro dnešek vše. Mějte se skvěle a doufáme, že se co nejdřív někde uvidíme!

Matyáš, Vítek, Martin
Výkonný výbor
Pražskej serfovej klub