Serfskejtovej džem vol. II

Na Štvanici už jsme jako doma a ve středu 3. 5. jsme odstartovali surfskejtovou sezónu v pořadí druhym jamem v bowlu v Mystic Skateparku.

Tentokrát se nám za velký pomoci našeho člena Rudy Bahníka podařilo akci pozvednout na jinej level! K ježdění nám hráli hned dva DJs - sám Ruda a Jakub Šebek aka DJ Sheba. Sešla se spousta lidí a na baru jsme měli vychlazený Coronky a Jagera. Co víc si přát?

Do finálovýho jamu těch nejlepších jezdců se dostali youngster Max Root, vrchní architekt Vln Štvanice Tomáš Hanák, královna úsměvů a slidů Pavlína Kočová, člen české serfové reprezentace David Lenc a Honza Klaus, kterej se klasicky vyloupnul asi 30 sekund před ukončením kvalifikace. Tuhle krasojízdu komentovali naši surf skate trenéři Petr Kavulok s Tonym Hybnerem. A že bylo co komentovat a na co koukat! 

Jo, taky nám z toho jde trochu hlava kolem a vlastně nevíme, kde je dole a nahoře. Členové týhle závěrečný exhibice dostali kromě ovací publika a nehynoucího obdivu i náš klubovej merch a společně s ostatními shredili do pozdních večerních hodin. 

Kompletní fotodokumentaci z druhýho serfskejtovýho džemu od našich dvorních fotografů najdete tady:

No a pokud chcete jezdit taky tak dobře jako tihle riders, neváhejte dorazit na naše pravidelný středeční surf skate tréninky v bowlu nebo na rovince. Od května taky spouštíme nepravidelnou půjčovnu surfskejtů v klubovně, kde si za drobnej peníz budete moct na dvě hodiny půjčit prkno a sami pilovat techniku. Všechny termíny najdete tady v kalendáři aktivit

Za podporu děkujeme našim dlouhodobým partnerům - SurfSkates.cz, Corona, Jagermeister CZ a všem, co si přišli zajezdit nebo se podívat!