KLUBOVNA

Klubovna Pražskýho serfovýho klubu

Po více než pětiletému hledání domova pro náš klub se nám začátkem roku 2023 podařilo díky spolupráci se spolkem Vlny Štvanice konečně usadit na tom nejlepším možném místě, v centru Prahy na ostrově Štvanice hned vedle nové říční vlny na surfing a skateparku Mystic. 

tady nás najdete

Co naše klubovna nabízí

Kancelář pražskýho serfovýho klubu

Máme obří stůl, WiFi, gauč a kytky a jsme šťastní. Kancelář slouží jako administrativní srdce klubu a zároveň jako reprezentativní prostor a proto si ji nechceme nechávat jenom pro sebe. V kalendáři najdete možnost si zarezervovat svojí židli a pracovat v kanceláři s námi. Nechybí samozřejmě ani kuchyňka a záchod.

Tělocvična

Spolu s Vlnami Štvanice jsme zrekonstruovali tenhle nádherný prostor bývalé tělocvičny pražského Slavoje, který ještě do nedávna jako posilovnu používali dukelští vodáci, a přizpůsobili jsme ho pro potřeby našich pravidelných tréninků a jógy. Rezervovat svoje místo na trénincích a na józe si můžete v našem kalendáři

galerie

V patře tělocvičny se nachází galerie, která bude sloužit jako společenský prostor, ve kterém budeme pořádat, filmové projekce a další menší společenské akce. Když zrovna tělocvična s galerií nejsou obsazené, mohou je použít návštěvníci co-worku. 

Šatna

Během všech našich tréninků můžete využít šatnu pro veřejnost, ve které jsou zamykatelné skříňky a teplá sprcha. Šatna je smíšená, prostory bohužel oddělené šatny neumožnují. 

Vlna

Nejdůležitější sportoviště pro náš klub, vlna NAUTIS, kterou v ve štvanickém kanálu divoké vody vybudoval spolek Vlny Štvanice. Všechny informace o fungování vlny se můžete dočíst na samostatné stránce.

multifunkční hřiště

Hned vedle naší klubovny se nachází multifunkční hřiště s umělou trávou, kde si můžeme zahrát fotbálek, basket nebo beach volejbal.